Tuo tarpu jis skundėsi dėl mano svetainės l

A comprehensive collection of phone data for research analysis.
Post Reply
zihadhasan010

Tuo tarpu jis skundėsi dėl mano svetainės l

Post by zihadhasan010 »

aikraščiams ir taip paskatino aukštos kokybės nuorodas į mano svetainę. Bet nukrypstu... Maždaug tuo pačiu metu pastebėjau, kad netrukus baigsis kelių vietinių 2008 m. Kongreso kandidatų domenų vardų galiojimo laikas. Jiedu turėjo savo kibernetinį skvotą prieš metus, todėl jie turėjo žinoti geriau. Jų domenų vardus įsigijau „GoDaddy“ aukcionuose ir perkūriau juos kaip „senas kampanijų svetaines“. Svetainės dažniausiai naudojamos kaip jų kampanijos istorija (žinoma, išlaikomi svarbiausi URL).

Tikiuosi, kad ilgainiui jie vėl kandidatuos, ir šios 2024 m. atnaujintas telefono numerių sąrašas visame pasaulyje svetainės suteiks man balsą tuose rinkimuose. Jų ankstesnio ginčo dėl kibernetinio skvotavimo „auka“ atsiuntė man laišką. Jis ne tik teisininkas. Jis yra Ivy League išsilavinęs teisminis advokatas garsioje advokatų kontoroje, kuri giriasi, kad jam 200 metų (kontora, o ne advokatas – jis ne Metušala). Kaip galite įsivaizduoti, jo laiškas buvo šiek tiek baisus. Tačiau nedidelė analizė mane nuramino. Teisiniai klausimai Štai pagrindinė pastraipa advokato laiške: Kito advokato vardo naudojimas svetainėje, siekiant reklamuoti savo teisės verslą, yra federalinio Lanhamo įstatymo, valstijos nesąžiningos konkurencijos įstatymo ir teisinių etikos taisyklių pažeidimas.

Jūs viršijote pirmojo pakeitimo apsaugos ribas. Išnagrinėkime konkrečias teisines problemas po vieną. 1. Lanhamo įstatymas ir kiberskvotas Anot Vikipedijos, Lanhamo įstatymas daugiausia susijęs su prekių ženklais ir melaginga reklama. 1999 m. jie įtraukė Anticybersquatting vartotojų apsaugos įstatymą (15 US Code 1125(d)). Pačiame kodekse jis vadinamas „Kibernetinio piratavimo prevencija“. Vieną dieną norėčiau 15 minučių apklausti Nancy Pelosi ir Niutą Gingrichą, kad pamatyčiau, ar kuris nors iš jų supranta, ką sako šis įstatymas. Jei domeno vardą užregistravote turėdami „nesąžiningą tikslą pasipelnyti“, tai gali pažeisti įstatymą.
Post Reply